Introductie Almond Techniek

Almond Techniek is dé specialist in kunststoflasapparaten en lasdraad voor kunststoffen. De merken die we vertegenwoordigen zijn HERZ, BAK, DOHLE, PFS, Buckleys, Drader, Ditzler, Riexinger, Tecnodue, Widos en KS Tools. Deze Duitse, Zwitserse en Italiaanse merken zijn van hoge kwaliteit waardoor u een uitstekende kunststoflas kunt maken tegen de laagste kosten. We helpen u graag verder met de benodigde lasmachines om kunststoffen te lassen, maar ook met lasopleidingen voor het kunststoflassen volgens de richtlijnen van het DVS.

Door ons complete programma van meerdere merken is Almond Techniek een onafhankelijk leverancier. Wij zijn sinds 1991 actief in Nederland en België als specialist in kunststoflasapparaten. U wilt kunststof lassen? Wij leveren uitsluitend de beste buislasmachines, kunststof lasapparaten, lasextruders, stomplasbanken en lasdraad om thermoplastische kunststoffen zoals HD-PE, PP, PVC, en PVDF te lassen.

Wij kunnen uw kunststoflassers opleiden en certificeren volgens de Duitse DVS-normen. Onder leiding van een gecertificeerde Specialist Kunststoflastechnieken (DVS2212-1, DVS2212-3 en DVS-2213) bieden wij lasopleidingen aan, waarbij wij u de basis van het HDPE, PP en PVC lassen met spiegellasmachines, elektrolasmachines, heteluchtlasföhns en lasextruders in de praktijk leren met daarbij ook de kunststoflastheorie geven.

Bij al onze kunststoflasopleidingen werken wij volgens de strenge normen en richtlijnen van de DVS (Deutscher Verband für Schweißtechniek).

Wilt u een product zelf afhalen of eerst een demonstratie zien? Dan ontvangen we u graag op afspraak in ons Kunststof Lascentrum in Bunnik (Utrecht).

Mail of bel ons voor een afspraak.

Wij leveren lasapparaten en lasopleidingen volgens de DVS-richtlijnen.

almond techniek logo

Type bedrijf

  • Groothandel, Opleider / adviseur

Applicaties

  • N.v.t.

Certificeringen

  • NTA-8828

Bedrijfsinformatie

  • Marijn Klaassen
  • +31 343 444 055
  • info@almond.nl
  • Regulierenring 29, 3981 LA Bunnik