Wij zijn EQUANS, internationaal marktleider in technische dienstverlening. Wereldwijd zetten 74.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te voorzien van de meest innovatieve en duurzame technische oplossingen. Ons doel is klanten te helpen bij de drie grote transities van nu: de energietransitie, de industriële transitie en de digitale transitie.

Onze naam zegt het al: EQUANS (EQUation en ANSwers) biedt antwoord op de complexe uitdagingen waar onze klanten voor staan. Zij kunnen daarbij vertrouwen op onze expertise in technische dienstverlening. We hebben alles in huis om onze klanten optimaal te ontzorgen. Van advies, ontwerp, installatie, realisatie, onderhoud en beheer tot financiering.

EQUANS biedt integrale oplossingen en diensten, passend bij de behoeftes van onze klanten. We staan hen bij in diverse sectoren en bieden daarbij innovatieve oplossingen voor utiliteit, industrie en infrastructuur. Zo helpen we bijvoorbeeld ziekenhuizen aan een gezonde, veilige en hightech omgeving. Zij kunnen op deze manier de beste zorg verlenen aan hun patiënten. Ook verzorgen we het langetermijnonderhoud en beheer bij grote hightech- en industriële bedrijven, zodat hun processen altijd door kunnen gaan. En we werken met innovatieve laadinfrastructuren voortdurend aan de doorontwikkeling van duurzame mobiliteit.

Dit alles doen wij dankzij onze 5.500 experts in Nederland, en 74.000 wereldwijd, die iedere dag weer klaarstaan om klanten te helpen met innovatieve en duurzame technische oplossingen. Vandaag, morgen en in de toekomst. Op weg naar een efficiënte, veilige en verbonden wereld. Samen maken we het mogelijk: EQUANS, Empowering Transitions.

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services Nederland. Lees meer over EQUANS op www.equans.nl en www.equans.com

equans logo

Type bedrijf

  • Bewerker / verwerker

Applicaties

  • Leidingsystemen ondergronds

Certificeringen

  • UNIK Keurmerk

Bedrijfsinformatie

  • +31 88 484 70 00
  • toon.hordijk@equans.com
  • Albert Heijnweg 1, 1507 EH, Zaandam