Introductie Georg Fischer

Georg Fischer N.V. is de Nederlandse vestiging van GF Piping Systems, wereldwijd dé vooraanstaande speler op het gebied van hoogwaardige leidingsystemen. Met een geschiedenis van meer dan 200 jaar leveren wij een uitgebreid assortiment aan o.a. kunststof leidingsystemen en aanverwante producten voor industriële toepassingen, woning- en utiliteitsbouw en water- en gasdistributie.

Of het nou gaat om buizen, fittingen, afsluiters, meet- en regelsystemen, lasmachines of gereedschappen, wij bieden het allemaal. Met een breed scala aan materialen als PVC-U, ABS, PVC-C, PE 100, PP-H, PB, PVDF, RVS en meer zijn wij uw aanspreekpunt voor de Nederlandse markt, met meer dan 60.000 verschillende soorten producten direct beschikbaar.

Onze producten vinden hun weg door heel Nederland en worden ingezet in diverse marktsegmenten zoals de chemische procesindustrie, waterbehandeling, life science, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, semicon, scheepsbouw, utiliteitsbouw en water- en gasdistributie.

Wat ons écht onderscheidt, is ons team van experts met een schat aan gezamenlijke kennis en ervaring die is afgestemd op de genoemde applicaties. Hiermee bieden wij technisch advies, trainingen en opleidingen, prefab mogelijkheden en nog vele andere onderscheidende services specifiek voor uw toepassingen. Wij snappen uw uitdagingen en bieden hier graag op maat gemaakte oplossingen voor.

Georg Fischer N.V. in Epe

De Nederlandse vestiging van Georg Fischer Piping Systems staat in Epe en is verantwoordelijk voor alle verkoop- en marketingactiviteiten voor de Nederlandse markt. Vanuit deze vestiging bieden wij klantgerichte ondersteuning en werken 40 medewerkers dagelijks aan alles wat met uw product te maken heeft, van advies tot verhuur.

Logo georg fischer.

Type bedrijf

  • Groothandel

Applicaties

  • N.v.t.

Certificeringen

  • N.v.t.

Bedrijfsinformatie