Als onderdeel van GF Piping Systems, wereldwijd producent van o.a. hoogwaardige kunststofleidingsystemen, leveren wij systemen en producten voor industriële toepassingen, woning- en utiliteitsbouw en water- en gasdistributie. Wij zijn verantwoordelijk voor alle verkoop- en marketingactiviteiten voor de Nederlandse markt.

GF Piping Systems Nederland benadert de markt door vanuit segmenten te denken. Elk marktsegment heeft diverse applicaties en voor elke applicatie bieden wij productprogramma’s. Onze opgebouwde kennis en jarenlange ervaring gebruiken wij om u te voorzien van goed advies en de juiste producten.

Om welk leidingmateriaal het ook gaat (PVC-U, ABS, PVC-C, PE100, PP-H, PB, PVDF, RVS, messing, koper of gietijzer); wij produceren het voor u. Om welke verbindingstechniek het ook gaat (lijmen, elektrolassen, moflassen, stomplassen, infraroodlassen, rillooslassen, klemmen, knellen, schroefdraad of flenzen); wij hebben het voor u beschikbaar. Om welk product het ook gaat (buizen, fittingen, afsluiters, meet- en regelsystemen, lasmachines of gereedschappen); wij leveren het u. Meer dan 40.000 verschillende soorten producten uit één hand. Deze producten worden ingezet in diverse marktsegmenten zoals chemische proces industrie, waterbehandeling, life science, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, semicon, scheepsbouw, utiliteitsbouw, water- en gasdistributie.

Georg Fischer N.V. in Epe

De Nederlandse vestiging van Georg Fischer Piping Systems staat in Epe en is verantwoordelijk voor alle verkoop- en marketingactiviteiten voor de Nederlandse markt. Georg Fischer N.V. geeft veel klantgerichte ondersteuning zoals technische advisering, opleidingen en producttrainingen. Bij Georg Fischer N.V. zijn 30 medewerkers werkzaam.

Georg Fischer AG

Georg Fischer Piping Systems is onderdeel van Georg Fischer AG, een Zwitsers bedrijf opgericht in 1802 te Schaffhausen. Het bedrijf richt zich op diverse industrieën met de ontwikkeling, productie, verkoop en vermarkting van technologisch en kwalitatief hoogwaardige producten, systemen en installaties. Het concern met ruim 12.000 medewerkers is wereldwijd met 135 bedrijven vertegenwoordigd, waarvan 52 productiebedrijven. De helft van alle bedrijven is gevestigd in Europa. De andere helft is verdeeld over Amerika, Australië en Azië.

Georg Fischer is opgedeeld in drie divisies, te weten Georg Fischer Automotive, Georg Fischer Machine Tools en Georg Fischer Piping Systems.

georg fischer logo

Type bedrijf

  • Groothandel

Applicaties

  • N.v.t.

Certificeringen

  • N.v.t.

Bedrijfsinformatie