Leister Technologies Benelux met hoofdvestiging in Houten, is een volledige dochtermaatschappij van de Leister Groep. Samen met de vestiging in Herenhout, van waaruit de Belgische markt wordt verzorgd, bevinden wij ons altijd dicht bij de klant, geheel in overeenstemming met de Leister-strategie ‘We are local – worldwide’.

Leister Benelux werd in 2012 opgericht en heeft alle activiteiten van Leister overgenomen van onze langdurige salespartners. De onderneming biedt met de meest moderne infrastructuur onze klanten sales- en servicediensten voor het gehele productassortiment van Leister, waarmee wij sinds decennia wereldwijde marktleider zijn.

De merknaam Leister staat voor deskundigheid, jarenlange ervaring, kennis van toepassingen, innovatie en technologisch leiderschap. Met onze bekwame en toegewijde medewerkers bieden wij onze klanten de hoogste kwaliteit voor producten en diensten. Leister is sinds 1953 actief op het gebied van verkoop en service in België en sinds 1963 in Nederland en kan bouwen op een jarenlange ervaring in deze markt.

Plastic Welding

Sinds tientallen jaren zijn wij overal ter wereld marktleider. De prestaties en betrouwbaarheid van onze producten maken Leister tot de eerste keuze. Onze apparaten worden toegepast bij afdichtsystemen voor daken, vloerbedekkingen, zeildoeken, bij grondwerkzaamheden en bij het bouwen van tunnels en waterwerken, in de apparatenbouw en bij het herstellen van voertuigen.

Process Heat

Ongeacht of het gaat om activeren, opwarmen, uitharden, smelten, krimpen, lassen, steriliseren, drogen of verwarmen: hete lucht wordt steeds vaker toegepast in industriële processen. Klanten van Leister profiteren van de enorme kennis op constructief gebied en maken gebruik van onze adviesdiensten bij het concipiëren van heteluchttoepassingen.

leister logo

Type bedrijf

  • Groothandel

Applicaties

  • N.v.t.

Certificeringen

  • N.v.t.

Bedrijfsinformatie

  • +31 30 219 98 88
  • info@leister.nl
  • Duwboot 38, 3991 CE, Houten