Lever Kunststoftechniek B.V. is de allround kunststofspecialist die een totaalpakket aan diensten levert. De combinatie van kennis en ervaring maakt Lever Kunststoftechniek uit Arnhem tot de allround dienstverlener voor industrie en infra.

Kunststof leidingsystemen

Lever Kunststoftechniek heeft voor u de mensen, een tiental hoogwaardige lasmachines en de kennis in huis om u op dit gebied te voorzien van hoogwaardig maatwerk. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de regionale specialist voor kunststofdrukleidingen met een diameter van 16 tot 630 mm.

Infratechniek

Alle soorten distributie en afvoerleidingen van 16 tot 630 mm worden door ons geleverd en geïnstalleerd. Snel, prijstechnisch gunstig en vakkundig. Wij lassen volgens de DVS 2207 en de NEN 7200.

Apparaten, tankbouw en afzuigsystemen

Bij onze apparatenbouw zijn wij gespecialiseerd in het produceren van unieke apparaten. Zie onze website voor meer informatie of neem contact met ons op.

Afscherming van pompopstellingen en machines

Lever Kunststoftechniek levert en installeert afgesloten pompkasten en extreem slagvaste glasheldere kunststofplaten voor veilige en doorzichtige afscherming op en rond machines.

Polyesters en vinylesters

Lever Kunststoftechniek verwerkt polyester en vinylesters voor vele klanten tot een hoogwaardig eindproduct. De door ons gebruikte techniek is de handlay up.

Service, onderhoud en (spoed)reparatie

Vrijwel al onze klanten hebben volcontinu processen. Lever kunststoftechniek beschikt over een 24-uurs servicedienst die kan beschikken over een zeer uitgebreid machinepark en magazijnvoorraad waarmee vrijwel elke storing snel en deskundig kan worden verholpen.

lever kunststoftechniek logo

Type bedrijf

  • Bewerker / verwerker

Applicaties

  • Apparaten, Leidingsystemen bovengronds, Leidingsystemen ondergronds

Certificeringen

  • UNIK Keurmerk

Bedrijfsinformatie