De juiste dosis vooruitgang

Lutz-Jesco staat, als ervaren fabrikant van doseerapparatuur en de daarbij behorende componenten, voor innovatie en kwaliteit op het gebied van doseertechniek, M&R techniek, desinfectie en een breed en uitgebreid leveringsprogramma voor vat en/of containerpompen met alle bijbehorende appendages en flowmeters. Al ruim 70 jaar wordt de merknaam Jesco verbonden aan overtuigende productseries voor het succesvol wereldwijd toepassen van doseersystemen.

De onderneming

Hoogwaardig proceswater, zwembadwater en milieuvriendelijk afvalwater uit de industrie verlangen van alle componenten in het watersysteem bij de controle en behandeling van de waterkwaliteit de hoogste nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Lutz-Jesco heeft zich in de afgelopen jaren met de ontwikkeling, productie en wereldwijde installatie van zulke componenten een uitstekende reputatie verworven. Zo staat de onderneming sinds vele jaren voor innovatieve oplossingen op het gebied van zwembad-, drink- en afvalwaterbehandeling en hoort tot de wereldwijd toonaangevende fabrikanten.

Producten voor de doseertechniek en pomptechniek voor vloeistoffen, vaste en gasvormige media verlaten dagelijks, bijv. als doseerpomp, hoge Druk plunjerdoseerpompen, slangenpompen, gasvacuumregelaar of drogestofdoseerder, de fabriek naar plaatsen over de hele wereld. Daarbij komen de groepen meet- en regeltechniek, systemen voor desinfectie van drinkwater, chemische bestendige hoogstaand kwalitatieve centrifugaalpompen en voor de klant op maat gemaakte oplossingen voor doseertoepassingen.

lutz jesco logo

Type bedrijf

  • Groothandel, Opleider / adviseur

Applicaties

  • Apparaten

Certificeringen

  • UNIK Keurmerk

Bedrijfsinformatie

  • Frank Daniëls
  • 0180 499460
  • info@lutz-jesco.nl
  • Rietdekkerstraat 2, 2984 BM, Ridderkerk