Introductie Mosman Installatie & Kunststoftechniek

Mosman Installatie & Kunststoftechniek BV is gevestigd in het Twentse Hengelo. Twente staat bekend om zijn no-nonsensementaliteit, daadkrachtige aanpak en vakmanschap. Daar kunnen opdrachtgevers van Mosman dan ook op rekenen. Door de toenemende vraag naar kunststof materialen is de organisatie de afgelopen jaren sterk gegroeid. Eind 2008 verhuisde Mosman naar zijn huidige locatie aan de David Ricardostraat 10 te Hengelo. Vanuit deze locatie
bedienen wij klanten in Nederland, Europa en de Verenigde Staten.

Eigen Productie

Mosman beschikt over een productieruimte van 1000 m2. Hier worden alle installaties en onderdelen geproduceerd. Alle frees-,las- en fabricagewerkzaamheden kunnen en worden in onze werkplaats uitgevoerd. Aansluitend bij de werkplaats bevind zich de organisatie die alle werkzaamheden aanstuurt. Plaatmateriaal, leidingwerk en de meest gangbare onderdelen en maatvoeringen liggen constant op voorraad in ons goed uitgeruste magazijn. Een vast team van gekwalificeerde mensen beheert de werkplaats met de daarbij behorende planning en logistiek.

Specialisten in kunststof

Naast onze monteurs beschikken wij over een team van specialisten op het gebied van kunststof, chemie, kwaliteit en engineering. Jarenlange ervaring in de wereld van de chemie en kunststof heeft er toe geleid dat wij met onze specialisten geen enkel vraagstuk uit de weg gaan en voor alles een oplossing hebben.

Certificering

Als bedrijf zijn we onder andere BRL gecertificeerd. Wat betekend dat wij erkend specialist zijn op het gebied van installaties die schadelijke stoffen voeren. Wij hebben de kennis en bekwaamheid in pacht om veilige installaties te bouwen, vervangen en onderhouden.

mosman installatie & kunststoftechniek logo

Type bedrijf

  • Bewerker / verwerker

Applicaties

  • Apparaten, Leidingsystemen bovengronds, Tankbouw

Certificeringen

  • UNIK Keurmerk, SIBK-7800 (voorheen BRL-K903)

Bedrijfsinformatie

  • Frank Mosman
  • +31 (0)74 8 510 510
  • info@mosman.eu
  • David Ricardostraat 10, 7559 SH, Hengelo