Introductie Nederlands Instituut voor Kunststofkennis B.V. (NIKK)

Nederlands Instituut voor Kunststofkennis B.V. (NIKK) staat synoniem voor toewijding, expertise en betrouwbaarheid in de wereld van kunststoffen. Als een onafhankelijk en privaat engineeringbureau bîeden wij een uitgebreid scala aan diensten, waaronder expertises, inspecties en engineering voor tanks, leidingwerken en andere industriële kunststoffen.

Onze rol als procespartner gaat verder dan alleen het leveren van diensten. Wij zijn geëngageerd en verantwoordelijk, met een schat aan vakkennis en voortdurende ervaring in verschillende industrieën. Wij bieden deskundige begeleiding en technisch advies over de gehele waardeketen van onze klanten.

Met meer dan 30 jaar ervaring in inspectie, engineering en schadeonderzoek van kunststoffen, beschikken wij over een ongeëvenaarde expertise. Onze kennis strekt zich uit tot thermoplasten, GVK, CVK, rubber en coatings voor industriële toepassingen. Bovendien hebben we praktische ervaring opgedaan in diverse industrieën, zoals de chemische industrie, galvano, beits- en regeneratietechniek, ontluchttechniek en ondergrondleidingen.

Wat NIKK echt onderscheidt, is onze praktijkervaring. We hebben constructies gerealiseerd en statistische berekeningen uitgevoerd voor verschillende materialen, van kunststoffen tot staal en beton. Deze ervaring stelt ons in staat om niet alleen theoretische berekeningen te maken, maar ook om deze om te zetten naar praktisch toepasbare oplossingen.

Kies voor Nederlands Instituut voor kunststofkennis voor hoogwaardige engineeringdiensten, ondersteund door decennialange ervaring en toewijding aan kwaliteit en innovatie. Met NIKK haalt u een betrouwbare partner in huis die uw projecten naar een hoger niveau tilt.

nikk nederlands instituut voor kunststofkennis logo

Type bedrijf

  • Opleider / adviseur

Applicaties

  • Apparaten, Leidingsystemen bovengronds, Leidingsystemen ondergronds, Tankbouw

Certificeringen

  • UNIK Keurmerk

Bedrijfsinformatie

  • Boris Gibbesch
  • +31 (0)6 152 997 91
  • info@nikk.nu
  • Urmonderbaan 22, 6167 RD, Geleen Nederland