Introductie Profilplast

Profilplast is dé toonaangevende specialist op het gebied van kunststof leidingsystemen en halffabricaten. Met een uitgebreid assortiment van meer dan 90.000 hoogwaardige producten, waaronder PVC-C, PVC-U, HDPE, PP, ABS, PVDF, PFA en ECTFE, bieden wij een complete oplossing voor al uw industriële kunststofbehoeften. Daarnaast is Profiplast ISO 9001 gecertificeerd.

Als marktleider streven wij ernaar om niet alleen producten te leveren, maar om ook een partnerschap aan te gaan waarin wij u ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes voor uw specifieke toepassingen. Ons deskundige team staat altijd voor u klaar om u te voorzien van technisch advies en begeleiding, vanaf het eerste ontwerp tot aan de uiteindelijke implementatie. Met ons Technical Service Center, bemand door ervaren chemisch technologen en werktuigbouwkundigen, bieden wij uitgebreide ondersteuning bij materiaalkeuze, constructieve uitvoering en zelfs bij onvoorziene uitdagingen tijdens de uitvoering.

Wat ons onderscheidt is ons totaalconcept: niet alleen leveren wij snel en efficiënt uit voorraad, maar wij bieden ook een diepgaand begrip van onze producten en hun toepassingen. Wij zijn trots op onze samenwerking met gerenommeerde fabrikanten van topkwaliteit kunststofproducten en onze status als officiële partner van vooraanstaande merken zoals o.a. Akatherm, Georg Fischer, Henze, HOKA, Simona.

Of u nu werkzaam bent in de chemische industrie, de voedings- en drankensector, de farmaceutische industrie, de apparaten- en machinebouw, galvanisatie, halfgeleiderproductie of waterbehandeling, Profilplast staat klaar om u te ondersteunen. Onze hoogwaardige kunststofoplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van diverse industrieën, en ons team van experts staat paraat om u te begeleiden bij elke stap van uw project.

Ontdek vandaag nog hoe Profilplast uw projecten tot een succes kan maken. Uw betrouwbare partner in duurzame kunststofoplossingen.

profilplast logo

Type bedrijf

  • Groothandel

Applicaties

  • Apparaten, Leidingsystemen bovengronds, Leidingsystemen ondergronds, Tankbouw

Certificeringen

  • UNIK Keurmerk

Bedrijfsinformatie

  • Karen Posthumus
  • +31 46 420 30 00
  • info@profilplast.nl
  • Economiestraat 3, 6135 KV, Sittard