Profilplast is een servicegerichte, dynamische toeleverancier van kunststofhalffabrikaten, gespecialiseerd in betrouwbare en snelle leveringen aan de (petro)chemische, semiconductor, farmaceutische industrie, apparatenbouw en installatiebranche.

Technical Service Center

Profilplast beschikt ook over een eigen Technical Service Center (TSC) waar ervaren technisch accountmanagers, chemisch technologen en werktuigbouwkundig ingenieurs onze klanten met raad en daad bijstaan bij het vertalen van wensen in praktische nieuwe producten en (duurzame!) toepassingen.

Profilplast – your partner in plastics – voor snelle, flexibele en betrouwbare leveringen. Zowel voor kleine bestellingen als voor complexe innovatieve projecten. Als u een kunststofleverancier zoekt met toegevoegde waarde, verstand van zaken en een focus op duurzame oplossingen in kunststof, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Profilplast is preferred partner van onder andere de volgende topmerken: +GF+, Simona, Henze, Röchling, Reinert-Ritz, Centroplast, Gemü, Beck, Akatherm, Hoka, SMC en FIP.

profilplast logo

Type bedrijf

  • Groothandel

Applicaties

  • N.v.t.

Certificeringen

  • N.v.t.

Bedrijfsinformatie