Thyssenkrupp Plastics Nederland uw partner in kunststoffen

thyssenkrupp Plastics Nederland levert aan zijn klanten een ruim assortiment kunststof halffabrikaten en toebehoren voor diverse toepassingen in de industrie- reclame- en bouwsector. Thyssenkrupp Plastics Nederland is een officiële verdeler van sterke merken en producten. Wij bieden u een totaaloplossing voor elk project in de bouw, reclame of industrie. Ook voor een uitgebreide service waaronder vele bewerkings- en cut-to-size kunt u bij ons terecht.

Onze missie

Een unieke meerwaarde creëren voor onze klanten, leveranciers en medewerkers. Deze meerwaarde creëren wij aan hand van een aantal kernwaarden. Een breed en diep assortiment van transparante kunststoffen, reclamedragers, technische kunststoffen voor industriële, technische en constructie toepassingen, bouwproducten en leidingsystemen vormt de basis.

Vertrouwen in uw leverancier

Dit speelt voor thyssenkrupp Plastics Nederland een grote rol, zowel richting inkoop als verkoop. Een goede klant-leverancier relatie is slechts mogelijk indien deze wordt ondersteund door vertrouwen. Wij doen er alles aan om dit vertrouwen bij onze afnemers en fabrikanten te bewerkstelligen.

Onze service

Wij onderscheiden ons door de levering van hoge service, persoonlijk contact en door de beste te zijn op het gebied van werkgeverschap, kennisdeling, innovatie, logistieke dienstverlening en communicatie. Verder staat kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Het is ons beleid om alleen materialen te leveren van Europese A fabrikanten met een bewezen trackrecord. Wij doen dagelijks ons uiterste best om jou de beste service te bieden.

Logistieke service

Wij bieden uit voorraad een breed leveringsprogramma van kwalitatief hoogwaardige producten aan. Onze leverservice zorgt dat de gewenste producten snel ter plaatse zijn. Met ons internationaal netwerk kunnen wij ook moeilijk verkrijgbare producten op relatief korte termijn leveren. Mocht het gewenste materiaal onverhoopt niet in Nederland op voorraad liggen zorgen wekelijkse aanleveringen via onze Europese zusterbedrijven ervoor dat uw bestelling binnen een redelijk termijn en tegen scherpe voorwaarden geleverd kunnen worden.

Logo Thyssenkrupp Plastics Nederland.

Type bedrijf

  • Groothandel

Applicaties

  • Apparaten, Leidingsystemen bovengronds, Leidingsystemen ondergronds, Tankbouw

Certificeringen

  • UNIK Keurmerk

Bedrijfsinformatie

  • Eric van Oostrom
  • +31 (0)165 585 627
  • industrie.plastics.mx.nl@thyssenkrupp-materials.com
  • Borchwerf 10, 4704 RG, Roosendaal