unik keurmerk logo
Het keurmerk

Kwaliteit en zekerheid gegarandeerd binnen de kunststofindustrie

Het UNIK Keurmerk staat voor kwaliteit, duurzaamheid en integriteit. Bedrijven met dit keurmerk hebben bewezen te voldoen aan strikte normen, en worden hierop regelmatig getoetst. Dit keurmerk is jouw garantie voor transparante, kwalitatieve en verantwoorde kunststofproducten.

  • Voldoen aan strenge normen voor superieure kunststofproducten.

  • Heldere documentatie van productieprocessen.

  • Verzekert van milieubewuste methoden en materialen.

Daarom het keurmerk

De zekerheden van het UNIK Keurmerk

Kwaliteit

UNIK’s keurmerk waarborgt een hoogstaande kwaliteit in de kunststofindustrie. Aangesloten bewerkers voldoen aan strikte normen, zodat u altijd kunt vertrouwen op een goed eindproduct.

Garantie

Bij UNIK-gecertificeerde bedrijven ontvangt u niet alleen een product, maar ook een belofte. Elk product komt met een garantie, waarmee de duurzaamheid en functionaliteit zijn verzekerd.

Transparantie

Het keurmerk van UNIK staat voor openheid en eerlijkheid. Alle processen en procedures zijn helder gedocumenteerd, zodat u weet wat u kunt verwachten bij elke stap van het productieproces.

Duurzaamheid

Milieubewustzijn is een kernwaarde bij UNIK. Gecertificeerde bewerkers hanteren duurzame methoden en materialen, waardoor u verzekerd bent van een groene en verantwoorde keuze.

digitaal aanmelden
Beoordeling aanvragen

Meld je onderneming aan voor een beoordeling

Overweeg je om jouw bedrijf aan te sluiten bij UNIK? Ontdek de voordelen van ons keurmerk en onderscheid jezelf in de markt.

  • Verhoog je geloofwaardigheid en reputatie in de industrie.

  • Onderscheid jezelf door kwaliteit en duurzaamheid.

  • Profiteer van regelmatige audits en feedback om je bedrijf te optimaliseren.