• Een duurzame oplossing

  Altop Kunststoftechniek

  Kunststof, dat is waar wij goed in zijn. Onze kennis en ervaring, samen met de kennis van onze zusterbedrijven en partners, stelt ons in staat om complete technische oplossingen te leveren op het gebied van kunststof apparatenbouw en toepassingen in zeer uiteenlopende segmenten.

  Wij vervaardigen opslagtanks, baden, doseerkasten, prefab leidingdelen en behuizingen uit alle mogelijke kunststoffen. Daarnaast worden deze kunststofoplossingen vakkundig op locatie aangebracht en onderhouden. Heeft u een complex probleem? Kom maar op!

  Kennis en ervaring onder één dak
  Onze toegevoegde waarde? We hebben deskundigheid én ervaring in eigen huis. Onze engineers gaan aan de slag met uw vraag en ontwikkelen een ontwerp. Vervolgens worden in onze eigen werkplaats de benodigde componenten gemaakt, om vervolgens naar u getransporteerd te worden. Op locatie wordt alles vakkundig aangebracht en in bedrijf gesteld door onze monteurs. Om de installatie fit te houden verzorgen wij tevens inspecties en herkeuringen.

  Maatwerk
  Elke situatie vraagt om een andere oplossing. Wij leveren daarom altijd maatwerk op het gebied van engineering, productie, montage en onderhoud. Hoe complex de situatie ook is, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

  Seriewerk
  De productie van Altop Kunststoftechniek is uitgerust met de nieuwste machines. Door geautomatiseerde processen (CNC-freesbank en lasmachines) is Altop Kunststoftechniek in staat om op een efficiënte manier seriematig te werken.

  Wij werken volgens DVS-richtlijnen en zijn ISO9001, VCA**, BRL-K903 en BRL-K21009 gecertificeerd.

  Altop Kunststoftechniek BV
  Matjeskolk 23, 7037 DZ Beek (Montferland)
  0316 82 00 20
  info@altop.nl
  www.altop.nl
  Algemeen directeur: Chiel Berndsen