• Een duurzame oplossing

  ARBO Pompen en Filters

  ARBO Pompen en Filters levert excellente, uiterst betrouwbare, corrosiebestendige pompen en filters voor een breed toepassingsgebied.

  Met een ervaren team en een wereldwijd dealernetwerk leveren wij excellente producten voor o.a. galvaniseerinrichtingen, productie van micro-elektronica, dampwasinstallaties, verzinkerijen, chemische fabrieken, zeewateraquaria, waterbehandeling etc. Praktisch voor ieder circulatie-, filtratie- of transportproces waar metalen pompen door corrosie worden aangetast of overmatig slijten vindt een ARBO-product zijn toepassing.

  Sinds de oprichting in 1954 stelt ARBO Pompen en Filters zich ten doel: het ontwerpen en produceren van duurzame producten met een korte terugverdientijd door opvallend lage onderhoudskosten. Met een team van ervaren engineers, productie- en verkoopmedewerkers en een uitgebreid distributienetwerk bedienen wij een brede, wereldwijde klantenkring. Dankzij de toepassing van hoogwaardige kunststoffen bieden ARBO-pompen aanzienlijk langere standtijden dan metalen pompen die door corrosie worden aangetast.

  Bij ARBO Pompen en Filters staan, mens, milieu en veiligheid centraal. Alle afvalmaterialen worden gerecycled, waardoor kosten en milieu gespaard worden.

  ARBO Pompen en Filters B.V deste site.
  Postbus 4, 9422 ZG Smilde
  Leemdijk 2, 9422 CL Smilde
  0592 43 03 15
  info@arbo-pumps.com
  www.arbo-pumps.com
  Directie: Martijn van den Born