• Een duurzame oplossing

  Beuker SP BV

  Ruim 40 jaar geleden is Beuker SP BV gestart als groothandel in kunststofleidingsystemen. Niet lang daarna startte Beuker met het leveren van kunststofmaatwerk. Sinds 1998 is Beuker ISO-9001 gecertificeerd en inmiddels is Beuker uitgegroeid tot een bedrijf met ruim veertig medewerkers, verdeeld over vier vestigingen.

  Vanuit Drachten, Heerlen, Opmeer en Zaandam levert Beuker een compleet pakket kunststofleidingsystemen en maatwerk aan de ‘bouw en installatie’, de GWW en de industrie. In de ruim opgezette productiefaciliteit in Opmeer wordt het kunststofmaatwerk vervaardigd door DVS en VCA gecertificeerde lassers met behulp van een modern machinepark. Tevens is de montageploeg als enige in Nederland ook DVS/TÜV gecertificeerd voor het lassen van wikkelbuis t/m DN 3000 mm.

  Naast de ‘standaard’ inspectieputten (met KOMO®) worden zeer uiteenlopende producten gefabriceerd; pompputten, bergbezinkvoorzieningen, infiltratiesystemen, rioolgemalen, leidingdelen, leidingwerk, segmentbochten, bakken en tanks, maar bijvoorbeeld ook koeientunnels, drijvers en zwembaden. Grote diameters wikkelbuizen kunnen zeer nauwkeurig in iedere gewenste hoek worden gezaagd op een speciale zaagbank, deze verwerkt buizen met een maximale diameter tot DN 2000 mm. Spiegellassen van buizen is mogelijk tot een maximale diameter van 1000 mm en de plaatspiegelbank verwerkt plaatmateriaal tot een breedte van 4000 mm en een dikte van 50 mm. Tevens beschikt Beuker over een 3-assige CNC-freesmachine.

  Beuker SP BV kan voor u het volledige traject vanaf de ontwerpfase tot en met de productie en montage op locatie uitvoeren. De engineers zijn in staat om met behulp van diverse reken- en tekenprogramma’s zeer complexe projecten uit te werken. Met behulp van 3D-software kunnen krachtenvelden of leidinglopen in beeld gebracht worden. Door het probleemoplossende vermogen van de engineers kunnen in de ontwerpfase eventuele problemen worden opgespoord en opgelost.

  Beuker SP BV is úw partner in passende oplossingen!

  Beuker SP BV
  De Veken 135, 1716 KG Opmeer
  0226 36 44 40
  info@beukersp.com
  www.beuker-intercodaminfra.com