• Een duurzame oplossing

  Kemeling Kunststoffen

  Specialist in oplossingen voor het opvangen, opslaan en opbergen van vloeibare en vaste stoffen en materialen, thuis in meerdere branches. Ons belangrijkste doel is al ruim 39 jaar het ontwikkelen en produceren van standaard- en maatwerk kunststofproducten.

  Certificering conform ISO 9001, DVS-las en KIWA keur waarborgt de kwaliteit. U herkent onze oplossingen aan hun lange levensduur. Kemeling heeft deze positie bereikt doordat ze haar producten en diensten continu optimaliseert en luistert naar de wensen van de klant.  Belangrijkste werkgebied van Kemeling  is de tuinbouwsector. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in levering in diverse markten zoals (afval)waterbehandeling, brandpreventie, carrosseriebouw, machinebouw.

  Missie
  Kemeling Kunststoffen is specialist in het ontwikkelen en produceren van kunststof opvang, opberg en opslagproducten voor vloeibare en vaste stoffen. Onze producten worden op maat ontwikkeld naar de wensen van onze klanten. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen en hebben veel aandacht voor produceren op maatschappelijk verantwoorde wijze.

  Visie
  Om onze missie te verwezenlijken willen wij ons steeds verder ontwikkelen als kennisdrager en totaalleverancier van opberg, opvang en opslagsystemen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten, partners en medewerkers enthousiast zijn over onze producten. Hierbij is een solide financiële basis het uitgangspunt voor verdere maatschappelijke en bedrijfsmatige investeringen, innovatie en groei.

  Kemeling Kunststoffen BV
  Industriestraat 57, 2671 CT Naaldwijk

  0174 62 12 37
  verkoop@kemeling.nl
  www.kemeling.nl
  Contactpersoon: Robert Kemeling