• Een duurzame oplossing

  Lever Kunststoftechniek

  Lever Kunststoftechniek B.V. is de allround kunststofspecialist die een totaalpakket aan diensten levert. De combinatie van kennis en ervaring maakt Lever Kunststoftechniek uit Arnhem tot de allround dienstverlener voor industrie en infra.

  Kunststof leidingsystemen
  Lever Kunststoftechniek heeft voor u de mensen, een tiental hoogwaardige lasmachines en de kennis in huis om u op dit gebied te voorzien van hoogwaardig maatwerk. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de regionale specialist voor kunststofdrukleidingen met een diameter van 16 tot 630 mm.

  Infratechniek
  Alle soorten distributie en afvoerleidingen van 16 tot 630 mm worden door ons geleverd en geïnstalleerd. Snel, prijstechnisch gunstig en vakkundig. Wij lassen volgens de DVS 2207 en de NEN 7200.

  Apparaten, tankbouw en afzuigsystemen
  Bij onze apparatenbouw zijn wij gespecialiseerd in het produceren van unieke apparaten. Zie onze website voor meer informatie of neem contact met ons op.

  Afscherming van pompopstellingen en machines
  Lever Kunststoftechniek levert en installeert afgesloten pompkasten en extreem slagvaste glasheldere kunststofplaten voor veilige en doorzichtige afscherming op en rond machines.

  Polyesters en vinylesters
  Lever Kunststoftechniek verwerkt polyester en vinylesters voor vele klanten tot een hoogwaardig eindproduct. De door ons gebruikte techniek is de handlay up.

  Service, onderhoud en (spoed)reparatie
  Vrijwel al onze klanten hebben volcontinu processen. Lever kunststoftechniek beschikt over een 24-uurs servicedienst die kan beschikken over een zeer uitgebreid machinepark en magazijnvoorraad waarmee vrijwel elke storing snel en deskundig kan worden verholpen.

  Lever Kunststoftechniek B.V.
  Simon Stevinweg 11, 6827BS, Arnhem
  026 711 22 03
  info@leverkunststoftechniek.nl
  www.leverkunststoftechniek.nl
  Directeur: Ronald Lever