• Een duurzame oplossing

  Vink Kunststoffen

  Kunststofpioniers sinds 1954. In alles wat we doen geloven wij, net zoals onze grondlegger de heer Vink, in de oneindige mogelijkheden en toegevoegde waarde van kunststof als revolutionair product.

  Onze Nederlandse formule zit verweven in een ondernemend team van zo’n 200 individuen die anders durven te denken, complexe technieken toepassen en met zodanige snelheid werken dat al onze klanten door middel van de beste en grootste selectie kunststofhalffabricaten optimaal kunnen functioneren. We zijn trots op ons enorm uiteenlopende klantenportfolio, van klein tot groot, met accenten op de markten signs & graphics, machinebouw, chemische industrie, apparatenbouw, waterbehandeling en de bouwsector. Met het breedste voorraadprogramma in kunststofplaten, -folie, -blokken, -buizen en -fittingen en alle mogelijke toepassingen van kunststofhalffabricaten, zijn wij uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van Nederland én van de Europese markt. Inmiddels hebben wij meer dan 32 vestigingen en zo’n 1000 medewerkers in Europa, gebaseerd op onze succesvolle Nederlandse formule.

  Missie
  De dienstverlener met passie voor kunststoffen en focus op persoonlijke samenwerking.

  Visie
  Het is ons doel om marktleider te zijn in het distribueren van kunststofhalffabricaten en het leveren van aanverwante diensten.

  Vink vertegenwoordigt o.a. de volgende exclusieve A-merken: AGRU, ASV Stübbe, WKT, Beck, WF, Georg Fischer, Simona, Röchling.

  Vink Kunststoffen BV
  Bergvredestraat 10, Postbus 1, 6940 BA Didam
  0316 29 89 06
  vink.leidingsystemen@nl.vink.com
  www.vinkkunststoffen.nl
  Algemeen directeur: Henk Abma