bak liion hetelucht lasföhn op accu

De eerste professionele accu-hetelucht lasfohn op een 60V accu

Graag willen we een nieuwe las föhn “LiiOn” van BAK AG uit Zwitserland aan jullie voorstellen. Deze hetelucht las föhn is uitgerust met een krachtige 60 V accu, waardoor hij draadloos te gebruiken is. Dit betekent dat je niet langer gebonden bent aan een stopcontact en vrij kunt bewegen tijdens het lassen.

De 60 V accu zorgt voor een lange gebruiksduur van 45 minuten op de hoogste stand bij 600°C en heeft daarnaast ook een snelle opwarmtijd. Hierdoor kun je efficiënter werken en meer taken in een kortere tijd voltooien.

De accu is eenvoudig op te laden, zodat je snel weer aan de slag kunt. De accu heeft een display met de laad capaciteit en zit in de bijgeleverde rugzak en is licht om te dragen. Groot voordeel is dat je niet meer afhankelijk bent van het 230V stroomnet. Je hoeft dan bij reparaties, niet eerst een spanningspunt te zoeken en de verlengkabels te tillen, uit te leggen en weer op te ruimen. Dit spaart veel tijd.

De las föhn is voorzien van een ergonomisch handvat, waardoor hij comfortabel in de hand ligt en vermoeidheid tijdens het lassen minimaliseert. Daarnaast is het apparaat lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk te hanteren is.

Met deze las föhn kun je alle lasbare kunststoffen lassen zoals bijvoorbeeld PE, PVC of PP. Voorbeelden zijn dakbedekking, doorvoeren, platen, zeildoek, zwembaden, en reparaties van kunststof producten.

Het apparaat heeft een traploze temperatuur regeling zodat je de temperatuur kunt aanpassen aan het materiaal dat je wilt lassen. Dit zorgt voor een optimale lasverbinding en voorkomt schade aan het materiaal.

Kortom, de nieuwe las föhn met een 60 V accu biedt flexibiliteit, efficiëntie en gebruiksgemak. Het is een onmisbaar gereedschap voor de professionals. Probeer het zelf en ervaar de voordelen van draadloos lassen!

Meer info?
+31 343 444 055
www.almond.nl

In dit artikel