Introductie Aquafix Milieu

Aquafix Milieu, in 1995 opgericht, is uitgegroeid tot de grootste producent van betonnen en kunststof olie- en vetafscheiders op de Nederlandse markt. Daarnaast worden ook pompputten, IBA’s en watermanagement producten geproduceerd en een uitgebreid assortiment riolerings- en afwateringsproducten verhandeld. Op de moderne productielocatie in Mijdrecht zijn meer dan 40 medewerkers actief en beschikt Aquafix Milieu over een ruime voorraad, waarmee het de markt snel kan bedienen.

In onze fabriek in Mijdrecht produceren wij o.a. vetafscheiders, olie-/benzineafscheiders, coalescentieafscheiders, lamellenafscheiders, pompputten, prefab leidingsystemen, watermeterputten, septic-tanks, IBA systemen, afsluiters in de materialen kunststof (HDPE), beton en RVS. De fabriek is geoutilleerd met de nieuwste machines en gereedschappen. Twee van de productiehallen zijn voorzien van een 12,5 tons loopkraan, zodat we de zwaarste putten goed kunnen handelen en bewerken.

In totaal bestaat ons pand uit 4 productiehallen:

Productiehal 1: BETON. Verwerking van betonputten tot o.a. afscheiders, pompputten, opslagputten, IBA systemen. AQUAFIX maakt ook betonputten op maat.

Productiehal 2: KUNSTSTOF. Verwerking van kunststoffen (HDPE). Uiteraard wordt er volgens DVS-richtlijnen gewerkt. De productiemethodes waar wij gebruik van maken zijn o.a. extrusielassen, draadlassen, spiegellassen (zowel druk als drukloos), zagen en frezen. Onze medewerkers hebben hier tevens de beschikking over een CNC bewerkingstafel. Producten van kunststof kunnen op maat worden geproduceerd.

Productiehal 3: WATERBEHEERSING. Spindelafsluiters, terugslagkleppen, leidingafsluiters etc. worden hier geassembleerd. Export speelt hier een zeer belangrijke rol.

Productiehal 4: in deze hal bewerken wij staal, RVS (Aisi 304/316) en aluminium. Dit doen wij o.a. met de volgende methodes, MIG/MAG lassen, plasmasnijden, stansen en uithoeken, knippen, afkorten, zagen en zetten met een CNC gestuurde zetbank. De eindproducten die wij hier fabriceren zijn, deksels, putten, goten, afscheiders, opslagtanks, hekwerken en (buizen) stellingen. Maatproducten kunnen wij snel en scherp geprijsd leveren.

Buiten deze productiehallen hebben wij de beschikking over in totaal 22.000 m2 magazijn met GWW-producten.

Certificering

Aquafix Milieu beschikt over de certificering Kunststoflassen conform DVS2212-1

Logo Aaquafix Milieu.

Type bedrijf

  • Bewerker / verwerker

Applicaties

  • Leidingsystemen bovengronds, Leidingsystemen ondergronds, Tankbouw

Certificeringen

  • UNIK Keurmerk

Bedrijfsinformatie

  • Ronald Joosten
  • +31 (0)297 262 929
  • info@aquafix.nl
  • Genieweg 20-30, 3641 RH, Mijdrecht