Colasit is al jaren een toonaangevende producent van apparaten en installaties gemaakt uit corrosiebestendige kunststoffen. Dit ten aanzien van de luchttechniek, luchtreiniging en milieutechniek. Echter ook betreffende de fabricage van tanks, doseerinstallaties, leidingwerk en demontage van voornoemde producten. Daarnaast ontwikkelen en produceren wij werktuigkundige constructies, geheel volgens uw wensen en specificaties.

Colasit Holland BV is de Nederlandse vestiging van de Colasit-groep, een internationaal netwerk van bedrijven gespecialiseerd in het gebied van kunststofconstructietechniek met vestigingen in o.a. Zwitserland, Zweden, Duitsland en Singapore. Colasit telt totaal zo’n 150 medewerkers.

De organisatie is sinds 1959 gevestigd in Nederland en beschikt over goede productiefaciliteiten. Naast een ruime productiehal en opslag (elk 2500 m2) is zij uitgerust met een modern machinepark, waaronder een CNC-bovenfreesmachine en diverse IR-lasmachines. Tenslotte dragen DVS-gekwalificeerde kunststofbewerkers zorg voor hoogwaardige kwaliteit.

Colasit is actief op diverse markten, zoals chemie, voedingsmiddelen, oppervlaktebehandeling, galvano, semiconductor, procesindustrie, afvalwaterzuivering en rioolgemalen, composteringsinstallaties en overige toepassingen zoals in ziekenhuizen, laboratoria, scholen, enz. Naast de Colasit-standaardproducten, zoals de kunststofventilatoren en het PVC-hulpstukkenprogramma, maakt Colasit producten op klantspecificatie. En daarbij beperken wij ons niet alleen tot het produceren van aftekening, maar ontwikkelen met en voor u installaties op basis van kennis en ervaring. Daartoe onderhoudt Colasit nauwe contacten met producenten en leveranciers enerzijds en klanten anderzijds.

Colasit is gecertificeerd conform ISO9001 & VCA*, BRL-K903, BRL-K21009, CorzanC-PVC en IR/WNF-lassen.

colasit logo

Type bedrijf

  • Bewerker / verwerker

Applicaties

  • Apparaten, Leidingsystemen bovengronds, Tankbouw

Certificeringen

  • UNIK Keurmerk

Bedrijfsinformatie

  • +31 736 418 315
  • m.couvee@colasit.nl
  • Larenweg 56, 5234 KC, 's-Hertogenbosch