• Een duurzame oplossing

  Aquafix Milieu

  Aquafix Milieu B.V. is probleemoplosser op het gebied van afvalwaterbehandeling en watergeleiding.

  Aquafix Milieu is begin jaren 1990 opgericht door specialisten op het gebied van afvalwaterbehandeling en geleiding. Door de jaren heen heeft Aquafix Milieu zich als bedrijf ontwikkeld van leverancier van afscheiders tot fabrikant van o.a.complete pompsystemen en van innovator/trendsetter tot marktleider op het gebied van o.a. afscheidersystemen.

  Met de groei van Aquafix Milieu is tevens het assortiment steeds groter geworden. Naast de afscheiders leveren wij bijvoorbeeld ook complete pompinstallaties voor het verpompen van o.a. afval- en hemelwater, maar ook afvoergoten voor het geleiden van hemel- en/of afvalwater. Naast de eigen productie hebben we een aantal dealerschappen om het leveringspakket compleet te maken. Kort gezegd: Aquafix  Milieulevert artikelen voor het afvoeren, vervoeren, opslaan, hergebruiken, infiltreren, verpompen en zuiveren  van diverse waterstromen.

  Aquafix Milieu BV is gevestigd in Mijdrecht. Op deze locatie worden, door gecertificeerde productiemedewerkers, de betonnen en kunststofproducten gefabriceerd en geassembleerd. Bij een zusterbedrijf worden o.a. de verzinkt stalen, aluminium en RVS-producten vervaardigd. Tevens is in Mijdrecht het verkoopkantoor gevestigd, waar ervaren specialisten van de verkoop binnendienst de klanten telefonisch te woord staan en adviseren. Voor situaties waarbij nadere uitleg vereist is, komen de adviseurs van de buitendienst vrijblijvend langs op locatie.

  Doordat we beschikken over een eigen transportdienst, kunnen we ook op het gebied van logistiek en planning inspringen op de diverse wensen van de klant. We leveren en adviseren aan o.a. de grond-, weg- en waterbouw, de aannemerij, bouwsector, industrie, installatiebranche, architecten, voorschrijvers en diverse overheidsinstellingen.

  Aquafix Milieu BV
  Postbus 288, 3640 AG Mijdrecht
  Genieweg 20, 3641 RH Mijdrecht
  029 726 29 29
  info@aquafix.nl
  www.aquafix.nl
  Algemeen directeur: Michel Pieke