• Een duurzame oplossing

  Montagebedrijf Meijer

  Montagebedrijf Meijer heeft alle kennis in huis voor het ontwerpen, fabriceren, montage en onderhoud voor doseerinstallaties.

  Montagebedrijf Meijer is opgericht in 1991. Sinds 1995 hebben wij ons gespecialiseerd in het fabriceren van doseerinstallaties voor vloeistoffen. Door de jaren heen fabriceren wij doseerinstallaties voor de chemische industrie, waterschappen en waterproductiebedrijven.

  Wij zijn gecertificeerd voor BRL903/08 en kunnen chemische installaties bij o.a. waterzuiveringen en waterproductiebedrijven installeren, inclusief certificaat en alle bijhorende documentatie. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij willen te allen tijde voorkomen dat er schade aan mens en milieu kan ontstaan. Ook zijn wij als bedrijf gecertificeerd volgens de DVS 2212, ISO 9001 en VCA*.

  Wij fabriceren en installeren leidingwerk in kunststof en RVS in alle voorkomende uitvoeringen en materialen, zowel in enkelwandig, dubbelwandig of in mantelbuis. Denk hierbij aan complete installaties voor geurbehandeling, afzuigsystemen, persluchtleidingen, vulinstallaties en transportleidingen.

  Ook onze monteurs hebben de benodigde kwalificaties en vakdiploma’s. Zij leveren in overleg met de klant het eindproduct naar tevredenheid af.

  Montagebedrijf C.J. Meijer
  Kerkstraat 164, 1511 EL Oostzaan
  075 684 44 85
  info@montagebedrijfmeijer.nl
  www.montagebedrijfmeijer.nl  
  Contactpersoon: Cees Meijer