• Een duurzame oplossing

  Weber Kunststoftechniek

  Weber Kunststoftechniek is onderdeel van de Weber-Groep uit Duitsland en actief binnen de Benelux op het gebied van opslagtanks en apparatenbouw uit thermoplastische kunststoffen. Vanaf de oprichting in 1967 is de Weber-Groep uitgegroeid tot een toonaangevende en marktleidende onderneming in Europa. Vandaag de dag verwerkt de Weber-Groep circa 3.000 ton aan thermoplastisch plaatmateriaal per jaar en telt meer dan 550 medewerkers. 

  Vanuit onze productielocaties in Minden (Duitsland) en Goleniow (Polen) worden onze klantspecifieke producten met eigen transport en vakkundig personeel afgeleverd bij onze klanten. Onze klanten en partners vindt u onder andere in de:

  • chemische industrie
  • petrochemische industrie
  • farmaceutische industrie
  • levensmiddelenindustrie
  • oppervlaktebehandeling
  • waterbehandeling
  • recreatiesector
  • overheid

  Producten
  Binnen de Weber-Groep is het leveren van klantspecifieke all-in-one oplossingen een continu groeiende competentie. Hierin zijn wij vanaf de conceptfase tot ingebruikname een sterke partner voor u.

  De kwaliteit van onze producten wordt gegarandeerd door de continue monitoring en controle in elke fase van het productieproces. Al jaren produceren wij het merendeel van onze producten conform de Duitse bouwrichtlijnen van het DIBt (Deutschen Instituts für Bautechnik, Berlijn), de Duitse wet voor de waterhuishouding (WHG) en de DVS-richtlijnen.

  Naast het produceren en leveren van klantspecifiek ontworpen producten is Weber Kunststoftechniek exclusief distributeur, binnen Nederland en België, voor de rotatiegegoten producten van ARICON Kunststoffwerk GmbH. Wij leveren onder andere standaard doseertanks, opvangbakken en opslagtanks uit voorraad. De kwaliteit van de ARICON-producten wordt mede gewaarborgd door DIN EN ISO 9001:2000 en DIBt-certificering.

  Services
  Wij ontwerpen, produceren en installeren installaties. Hierbij hebben veiligheid en kwaliteit onze hoogste prioriteit. De materialen die wij inzetten voor tank en apparatenbouw bezitten de hoogste eigenschappen met betrekking tot bestendigheid en belastbaarheid. In samenwerking met onze leveranciers ontwikkelen wij continu verder aan de kwaliteit van onze producten.

  Weber Kunststoftechniek B.V.
  Industrieterrein Merm
  Manege 13, 6662 WC ELST
  088 002 10 10
  info@weberkunststoftechniek.nl
  www.weberkunststoftechniek.nl