Almond Tehcniek is vertegenwoordiger Technodue Benelux voor buislasmachines.

Officiële vertegenwoordiging Tecnodue voor buislasmachines in de Benelux

Almond Techniek heeft de officiële vertegenwoordiging gekregen van het Italiaanse merk Tecnodue voor stomplasbanken, buislasmachines en zaagmachines in de Benelux.

Almond Techniek, een toonaangevend bedrijf op het gebied van lastechniek voor kunststof lasapparatuur en industriële luchtverhitters in de Benelux, kondigt met trots aan dat zij de officiële vertegenwoordiging hebben gekregen van het gerenommeerde Italiaanse merk Tecnodue. Deze geavanceerde lasautomaten zijn speciaal ontworpen voor het lassen van HDPE en PP buizen en platen en zullen een waardevolle aanvulling zijn op het assortiment van Almond Techniek.

De buislasautomaten van Tecnodue staan bekend om hun innovatieve technologie, betrouwbaarheid en precisie, waardoor ze ideaal zijn voor het lassen van platen en buizen van hoge kwaliteit. Met de vertegenwoordiging van Tecnodue kan Almond Techniek haar klanten in de Benelux voorzien van hoogwaardige oplossingen voor buislassen en plaatlassen, die voldoen aan de hoogste normen van de DVS.

“We zijn verheugd om de samenwerking aan te kondigen met Tecnodue en om hun geavanceerde buislasautomaten, stomplasmachines en zaagmachines te introduceren op de Nederlandse en Belgische markt”, aldus Marijn Klaassen, directeur van Almond Techniek. “Met deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment kunnen we onze klanten voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur voor het lassen van thermoplastische kunststoffen, waardoor ze hun productiviteit en kwaliteit kunnen verhogen.”

Voor meer informatie over de lasmachines van Tecnodue en andere producten en diensten van Almond Techniek, kunt u terecht op hun website www.almond.nl of neem contact op via info@almond.nl

Over Almond Techniek

Almond Techniek is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van las apparatuur en industriële heteluchtapparatuur (Proces Heat) in de Benelux. Met een focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid biedt Almond Techniek hoogwaardige oplossingen en diensten voor diverse industrieën en toepassingen.

In dit artikel